Üdvözlünk az esztergomi

Molnár Gábor Autós Iskola

honlapján!

Amennyiben jogosítványt szeretnél személyautóra, vagy bármilyen kategóriás motorkerékpárra, úgy a lehető legjobb helyen jársz! Végezd el az elméleti tanfolyamot akár egy hét alatt, az E-Titán e-learning rendszerben, Online!

Senkit nem érhet hátrány a közlekedési vizsgák tavaszi felfüggesztése miatt, miután az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) módosítja a közlekedési képzéssel, vizsgáztatással összefüggő jogszabályi határidőket.

A járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban 2020. március 19-tő...

A kapcsolódó 219/2020. (V. 21.) korm. rendelet értelmében az igényelt vezetői engedélyeket az elsősegélynyújtási vizsgaigazolás nélkül ki kell adni.

1. § A járművezetésre jogosító okmányt – a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról ...

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium engedélyével 2020. május 6-tól Budapest és Pest megye kivételével újraindulhatnak az országban a közlekedési vizsgák és utánképzések.

A vizsgaturizmus megelőzése érdekében az egyes helyszíneken kizárólag azok tehetnek vizsgát, akik életvitelszerűen is ...

admin
Március 19-től visszavonásig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit, közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

A koronavírus-járvány hazai terjedése miatt hozott intézkedés

  • a közúti,
  • a vasúti,
  • a hajózási...