Online jelentkezés

Az Online jelentkezésről

Ezúton kérünk minden beiratkozni szándékozó tanulót, hogy amennyiben lehetősége engedi, használja ki az otthonról való jelentkezést, amelyhez az alábbi oldal nyújt segítséget. Az ügyfélfogadás és a személyes ügyintézés lehetősége természetesen továbbra is adott.

Hogyan tudok online jelentkezni? Mit kell tennem?

A jelentkezés menete vázlatosan a következő:

 1. Személyes adatok, dokumentumok, jelentkezési lap, adatvédelmi nyilatkozat másolatának továbbítása e-mailben
 2. Tanulói szerződés megkötése, számlázás
 3. Tandíj megfizetése

Minden szükséges dokumentumot és a jelentkezési szándékot a következő e-mail címre kérünk eljuttatni:

Személyes dokumentumok továbbítása

Kérjük, hogy

 • személyi igazolványod mindkét oldalát,
 • lakcímkártyád mindkét oldalát,
 • adóigazolványod adószámmal ellátott oldalát,
 • már meglévő kategóriás jogosítványod mindkét oldalát (lehetőség szerint külön képen!)1,
 • orvosi alkalmassági igazolásod2,
 • legalább 8 általános iskolai végzettséget igazoló dokumentumod3 (bizonyítvány, érettségi, szakmunkás végzettség, diploma, stb.),

lehetőség szerinti szkennelt (egyéb esetben jól láthatóan fotózott) változatát küldd el nekünk!

1 Csak amennyiben korábban már szereztél bármilyen kategóriás jogosítványt.
2 Kivéve: AM kategória, illetve ha már rendelkezel bármilyen kategóriás jogosítvánnyal.
3 Kivéve: AM kategória.

Jelentkezési lap kitöltése

Alapvetően kétféle jelentkezési lap kitöltésére tudunk digitálisan lehetőséget biztosítani. Ezek közül válasszátok a szimpatikusabbat.

 1. Az itt elérhető dokumentum a "KAV jelentkezési lap" kitöltéshez nyújt segítséget. Kattints ide a kitöltéshez! Ha kitöltötted a jelentkezési lapot, a letöltött .zip állományt kérlek csatold dokumentumaid mellé az e-mailhez.
 2. Saját készítésű, digitálisan tölthető jelentkezési lapunkat itt találod. A PDF fájlt kitöltés előtt töltsd le, kitöltés után pedig el kell menteni (Fájl→mentés, vagy CTRL+S billentyűkombináció Windows rendszer alatt). Ezek után kérjük csatold az e-mailhez. Elfogadható kinyomtatott, kézzel kitöltött majd beszkenelt formában is.

Adatvédelmi nyilatkozat megismerése, kitöltése

A jelentkezéssel minden tanulónk vállalja, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016. április 27-én életbe lépett 2016/679 rendelete (GDPR) alapján az adatkezelési, ill. -áramlási tájékoztatónkat megismerte, és elfogadja.

Tanulói szerződés kitöltése, számlázás

Amennyiben minden szükséges dokumentumod beérkezett, úgy a megadott e-mail címedre megküldjük a tanulói szerződésedet, kitöltött, aláírandó adatvédelmi nyilatkozatodat, valamint a tandíjról szóló számlát. Amennyiben a számlán lévő fizetési határidőig nem érkezik be bankszámlaszámunkra a tandíj, úgy a szerződés érvénytelennek minősül.

A tandíj online megfizetése

A tanfolyam megkezdéséhez csak az elméleti tandíj megfizetését kérjük online, banki átutalással a következő bankszámlaszámra. Az átutalás közleményében kérjük tüntesd fel TELJES NEVEDET és SZÜLETÉSI DÁTUMODAT. Pl.: Elméleti tandíj Petőfi Sándor 1823.01.01.

11740054-20091695-00000000
Kedvezményezett neve: Molnár Gábor

IBAN számlaszám, nemzetközi átutalás esetén: HU92117400542009169500000000

Kérjük a félreértések elkerülése végett utóbbira nagyon figyeljetek!

A tandíjak összege

Kategória Tandíj
B, A1, A2, A 26.000Ft
AM 20.000Ft
A1(B) 10.000Ft
Póthozzáférés: B, A1, A1(B), A2, A 2.500Ft
Póthozzáférés: AM 1.500Ft

A tanfolyam megkezdése, annak feltételei

A tanfolyamra beírni akkor tudunk, ha a jelentkezési emailben minden szükséges dokumentumod valamint egy érvényes email címed4 megkaptuk, továbbá amennyiben a befizetett elméleti tandíjat bankszámlánkra jováírták. Ezek után adataidat beírjuk a számítógépes rendszerbe és a megadott e-mail címedre érkezik a regisztrációs levél, amely a további teendőidet tartalmazza. Ezekről, valamint magáról a tanfolyamról tájékozódhatsz a Jelentkezés menüpontban!

4 A @freemail, @citromail és @gmail.hu végződésű e-mail címek technikai okok miatt nem elfogadhatók. Amennyiben más címmel nem rendelkezel, kérjük regisztrálj egy új címet a www.gmail.com szolgáltatónál.

Póthozzáférés ("pótóra") megfizetése

Az e-learning rendszer B kategória esetén a regisztrációtól számított 180 napig áll rendelkezésre, 75 óra tanulási időt biztosítva, motoros kategóriák esetén ez rendre 90 nap és 60 óra. Amennyiben bármelyik időkorlátból kicsúsznál, úgy elméleti pótóra vásárlása esetén az e-learning rendszer további 10 óra és 30 nap hozzáférést ad hozzá megmaradt óráidhoz.

Pótóra vásárlási szándékodat kérjük a jelentkezes@mgautosiskola.hu címen jezeld felénk. Válaszként megküldjük a számlát, amelyet banki utalással tudsz majd fizetni a fent megadott bankszámlaszámra. A közleményben kérjük szerepeljen a neved, születési dátumod illetve a Pótóra szó.

Vizsgajelentkezés, vizsgaügyintézés

Az elméleti vizsgákkal kapcsolatos ügyintézés (pl. a vizsgaidőpont igénylése és a vizsgadíjak megfizetése) legalább egyszeri személyes megjelenést igényel a meghirdetett ügyfélfogadási időben. Ekkor történik ugyanis a személyes adatok egyeztetése és a hivatalos vizsgalapok aláírása.
Megértéseteket köszönjük!

Az online jelentkezéssel vállalt kötelezettségek

Az online jelentkezés, és ennek menete hivatalos jelentkezési szándéknak minősül. Ezért a szükséges dokumentumok, feljebb megnevezett adatok és a tandíj beérkezését követően az autósiskola (tov.: Képző szerv) vállalja az elméleti tananyag (e-learning) biztosítását a jelentkező (tov.: Tanuló) számára.

A Képző szerv fenntartja a jogot az elméleti tananyag továbbításának megtagadására, amennyiben

 • az online küldött dokumentumok hiányosak, homályosak, nyomtatásban és/vagy digitálisan nem láthatók, vagy nem a megfelelő/kért dokumentumok kerültek továbbításra,
 • a tandíj, vagy annak egy része még nem került megfizetésre
 • az online elutalt tandíj hovatartozása nem azonosítható egyértelműen (a közlemény hiányos, kitöltetlen).

Fenti esetben igyekszünk méltányosan eljárni és rendezni a félreértéseket.

A Tanuló az online jelentkezéssel vállalja, hogy

 • A tanfolyamról online tájékoztatásban részesült, az online tanfolyammal vállalt kötelességeit, teendőit, jogait megismerte a weboldalon feltüntetett információk alapján, továbbá ezzel kapcsolatos bármilyen kérdésével tájékozódhat elérhetőségeink valamelyikén,
 • Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat megismerte, megértette és elfogadta.

Nincs otthon szkennelésre alkalmas eszközöm. Mit tegyek?

Alapesetben elfogadjuk a láthatóan és igényesen fotózott dokumentumokat is. Léteznek okostelefonos applikációk, amelyek szinte szkennelt minőségű dokumentumokat tudnak előállítani. Ezek közül a következőket ajánljuk figyelmetekbe.

Android rendszerekre
Easy Scanner
iOS rendszerekre
Scanner Mini by Readdle

További egyéb/egyedi kérdésem van!

Keress minket