Jelentkezés


Jelentkezés személyesen

Az elméleti, majd az azt követő gyakorlati képzésre történő személyes beiratkozásra ügyfélfogadási időben van lehetőség esztergomi irodánkban, az Eszperantó utca 18. címen. Az Online jelentkezésről lejjebb írtunk.

A jelentkezés további feltételeit, illetve a tanfolyamok költségeit a Kategóriák oldal tartalmazza.

A szükséges dokumentumok listája

A beiratkozáshoz az alábbi dokumentumaidra lesz szükségünk. Ezek hiányában az adminisztrációt természetesen igyekszünk a lehető legalaposabban elvégezni, de addig az elméleti tanfolyamot nem tudod megkezdeni, amíg az ezeken szereplő adataidat nem tisztáztuk, ellenőriztük!

 • személyi igazolvány
 • lakcímkártya
 • már meglévő kategóriás jogosítvány1
 • orvosi alkalmassági igazolás2, vagy annak másolata
 • legalább 8 általános iskolai végzettséget igazoló dokumentum3 (bizonyítvány, érettségi, szakmunkás végzettség, diploma stb.), vagy annak másolata

1 Csak amennyiben korábban már szereztél bármilyen kategóriás jogosítványt.
2 Kivéve: AM kategória, illetve ha már rendelkezel bármilyen kategóriás jogosítvánnyal.
3 Kivéve: AM kategória.

Online jelentkezés

Iskolánk biztosítja a lehetőséget arra is, hogy kényelmesen, a "képernyő mögül" jelentkezz kategóriás elméleti tanfolyam! Amennyiben lehetőséged engedi, bátran használd ki az otthonról való jelentkezést teljeskörű online ügyintézés mellett, amelyhez az alábbi oldal nyújt segítséget.

Online jelentkezési folyamat

Az online jelentkezés menete vázlatosan a következő:

 1. Személyes adatok, dokumentumok, jelentkezési lap továbbítása e-mailben
 2. Tanulói szerződés megkötése, számlázás
 3. Tandíj megfizetése

Minden szükséges dokumentumot és a jelentkezési szándékot a következő e-mail címre kérünk eljuttatni:

Személyes dokumentumok továbbítása

Kérjük, hogy

 • személyi igazolványod mindkét oldalát,
 • lakcímkártyád mindkét oldalát,
 • már meglévő kategóriás jogosítványod mindkét oldalát 1,
 • orvosi alkalmassági igazolásod2,
 • legalább 8 általános iskolai végzettséget igazoló dokumentumod3 (bizonyítvány, érettségi, stb.) mindkét oldalát (mintha "kinyitva" lenne),
 • amennyiben rendelkezel ilyennel, oktatási azonosítód és egy ezt igazoló okirat másolatát (pl. diákigazolvány, rajta 11 jegyű számsorozat)
  SZKENNELT változatban küldd el nekünk! Sajnos a telefon kamerájával fotózott másolatokat nem tudjuk elfogadni!

1 Csak amennyiben korábban már szereztél bármilyen kategóriás jogosítványt.
2 Kivéve: AM kategória, illetve ha már rendelkezel bármilyen kategóriás jogosítvánnyal.
3 Kivéve: AM kategória.

Jelentkezési feltételek

A feltételek megismeréséhez kérjük tekintsd át annak a kategóriának az ismertetőjét, amelyre jelentkezni kívánsz.

Jelentkezési lap kitöltése

Kétféle jelentkezési lap kitöltésére tudunk lehetőséget biztosítani:

 1. Digitálisan tölthető jelentkezési lapunkat itt találod . A PDF fájlt kitöltés előtt töltsd le, kitöltés után pedig el kell menteni (Fájl→mentés, vagy CTRL+S billentyűkombináció Windows rendszer alatt). Ezen jelentkezési lap kitöltésével nagyban megkönnyíted és felgyorsítod a munkánkat. A kitöltött PDF-et mindenképpen csatold az e-mailhez.
 2. Amennyiben könnyebb, az itt elérhető dokumentum kinyomtatás után tölthető ki tollal. Ha ezt választod, szkennelve vagy fotózva csatold az e-mailhez.

Adatvédelmi nyilatkozat és Tanulótájékoztató

A jelentkezéssel minden tanulónk vállalja, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016. április 27-én életbe lépett 2016/679 rendelete (GDPR) alapján az Adatkezelési, ill. -áramlási tájékoztatónkat, illetve részletes Tanulótájékoztatónkat megismerte, és elfogadja. Ezek tényét szerződésünk is rögzíti.

Szerződéskötés és számlázás

Amennyiben minden szükséges dokumentumod beérkezett, úgy a megadott e-mail címedre megküldjük a tanulói szerződésedet, valamint a tandíjról szóló számlát. A szerződést kérjük kiskorú jelentkező esetén törvényes képviselővel (pl. szülő) is aláíratva visszaküldeni emailben, vagy az autósiskola postaládájába helyezni. Amennyiben a számlán lévő fizetési határidőig nem érkezik be bankszámlaszámunkra a tandíj, úgy a szerződés érvénytelennek minősül.

A tandíj megfizetése

A tanfolyam megkezdéséhez csak az elméleti tandíj megfizetését kérjük banki átutalással rendezni. Az ehhez szükséges adatokat (bankszámlaszámot, stb.) emailben fogjuk megküldeni, a jelentkezéskor írt levélre válaszként. A banki átutalás közleményében kérjük szépen feltüntetni a számla sorszámát: MG-202×-...

A tandíjak összege

Kategória Tandíj
B, A1, A2, A 39.000Ft
AM 25.000Ft
A1(B) 22.000Ft
Póthozzáférés B, A1, A2, A 4.500Ft
Póthozzáférés AM 3.500Ft

A tanfolyam megkezdésének feltételei

A regisztrációs levelet akkor tudjuk megküldeni, ha minden szükséges dokumentumod valamint egy érvényes email címed4 megkaptuk, továbbá amennyiben a befizetett elméleti tandíjat bankszámlánkra jováírták. Ezek után adataidat felvisszük az e-Titán rendszerbe és a megadott e-mail címedre érkezik a regisztrációs levél, amely a további teendőidet tartalmazza. Ezekről, valamint magáról a tanfolyamról tájékozódhatsz a Tanfolyam menüpontban!

4 A @freemail, @citromail és @gmail.hu végződésű e-mail címek technikai okok miatt nem elfogadhatók. Amennyiben más címmel nem rendelkezel, kérjük regisztrálj egy új címet a www.gmail.com szolgáltatónál.

Hiánypótlás

Amennyiben a feljebb megnevezett szükséges dokumentumok valamelyike hiányzik/hiányos, úgy az online hozzáférést nem tudjuk biztosítani addig, ameddig azok megfelelő minőségben emailben (vagy személyesen) nem kerültek megküldésre/bemutatásra.

Esetleges hatósági eltiltások igazolása

Amennyiben eltiltás alatt állsz, úgy sajnos az elméleti tanfolyamot sem kezdheted el annak lejáratáig. Amennyiben eltiltás alatt álltál bármikor, ezt a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont felé köteles vagy beismerni és igazolni!
A hatósági eltiltások a kormányablakokban, kormányhivatalokban lehet igazolást kérni, ügyfélfogadási időben. Kérjük, amennyiben ez esetedben fennáll vagy fennállt, úgy a jelentkezési lap második oldalán ("Tanulói nyilatkozat") tüntesd fel az eltiltás pontos dátumait a megfelelő kérdéseknél (2. és 4.) és csatold jelentkezésedhez a kormányablakban erről kikért igazolást. A jelentkezési lapon leadott "Tanulói nyilatkozat" kitöltése a Tanuló büntetőjogi felelősségének tudatában történik, így az eltiltások "elhallgatása" vagy be nem ismerése jogi következményeket vonhat maga után, amely a teljes tanfolyam érvénytelenítését eredményezheti. Ennek betartása és megkövetelése a Tanulók érdekét szolgálja, így szíves együttműködésedet köszönjük ezzel kapcsolatban.

Póthozzáférés ("pótóra") megfizetése

Az e-learning rendszer a regisztrációtól számított 180 napig áll rendelkezésre, 75 óra tanulási időt biztosítva. Amennyiben bármelyik időkorlátból kicsúsznál, úgy elméleti pótóra vásárlása esetén az e-learning rendszer további 10 óra és 30 nap hozzáférést ad hozzá megmaradt óráidhoz.

Pótóra vásárlási szándékodat kérjük a jelentkezes@mgautosiskola.hu címen jezeld felénk. Válaszként megküldjük a számlát, amelyet banki utalással tudsz majd fizetni a szintén megküldött bankszámlaszámra. A közleményben kérjük szerepeljen számla sorszáma.

Vizsgajelentkezés, vizsgaügyintézés

Az elméleti vizsgákkal kapcsolatos ügyintézés (pl. a vizsgaidőpont igénylése és a vizsgadíjak megfizetése) személyes megjelenést igényel a meghirdetett ügyfélfogadási időben. Ekkor történik ugyanis a személyes adatok egyeztetése és a hivatalos vizsgalapok aláírása.
Megértéseteket köszönjük!

5 A jelentkezési lap kitöltésével és leadásával kijelentem, hogy a jelentkezési lapon megadott, nyilatkozatban közölt adatok a valóságnak megfelelnek, hatósági igazolványaimban, okirataimban szereplőadatokkal megegyeznek, továbbá a jelentkezési lap aláírásával hozzájárulok személyes és különleges adataim kezeléséhez, valamint ahhoz, hogy a velem szerződéses kapcsolatban álló képzőszerv a vizsgáztatással kapcsolatos ügyintézésben eljárjon.Tudomásul veszem, hogy a járműv ezetővizsgáimon nem személyes részvételem büntetőeljárást vonhat maga után, a vezetési gyakorlat oktatása során a „Vezetési karton” nem előírás szerinti kitöltése (aláírás hiánya) az oktatójármű engedély nélküli (jogosulatlan) vezetésének minősül és szabálysértési eljárást vonhat maga után, továbbá a közlekedési hatóság félrevezetésével, hamis adatok közlésével, jogszabályban meghatározott feltételek hiányábanvagy a vizsgáztatás szabályainak megsértésével letett vizsgát a közlekedés hatóság érvényteleníti, a vizsgaigazolás kiadását megtagadja, illetve a vezetői engedély visszavonását kezdeményezheti. Tudomásul veszem továbbá, hogy a vizsgaigazolás kiadásának időpontjáig az adataimban bekövetkezett változásokat 8 napon belül köteles vagyok bejelenteni, ellenkezőesetben a vizsgáim érvénytelenítésre kerülhetnek, mely a vezetői engedélyem visszavonását eredményezheti.

A jogosítványszerzés menete

Az alábbi ábra vizuálisan segít eligazodni a jogosítványszerzés folyamatában. További információért klikkelj az egyes ábrákra!

Nincs otthon szkennerem/nyomtatóm, mit tegyek?

Léteznek olyan ingyenes okostelefonos applikációk, amelyekkel ezt igényesen el lehet végezni. Ezek közül a következőket ajánljuk figyelmetekbe.

Android rendszerekre
Adobe Scanner
iOS rendszerekre
Scanner Mini

A fenti programok, vagy más telefonos szkennerek használatakor kérlek mindig figyeljetek az előállított digitális másolatok olvashatóságára.

További egyéb/egyedi kérdésem van!

Keress minket