Újraindulhatnak a KRESZ vizsgák és a személyes ügyintézés is

admin ügyfélfogadás koronavírus vizsgáztatás gyakorlati oktatás KRESZ
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium engedélyével 2020. május 6-tól Budapest és Pest megye kivételével újraindulhatnak az országban a közlekedési vizsgák és utánképzések.

A vizsgaturizmus megelőzése érdekében az egyes helyszíneken kizárólag azok tehetnek vizsgát, akik életvitelszerűen is az adott településen, megyében élnek, a budapesti és Pest megyei lakosok ebből a célból sem utazhatnak az ország másik részébe.

A vizsgán való részvétel kötelező feltétele a védőfelszerelés - maszk és kesztyű - viselése. A Vizsgaközpont az óvintézkedések részeként korlátozni fogja a résztvevők számát is. (Ez az esztergomi vizsgateremben 4 fő / vizsgaidőpont.)

Forrás: Kormany.hu ITM Kommunikáció

Május 11. hétfőtől autósiskolánkban is újraindul a személyes ügyintézés. A korábbiakban megszokott hétköznap 15-17 óra közötti idősávban várjuk tanulóinkat.

A kapcsolódó kormányrendelettel összhangban kérjük a megjelenni szándékozókat, hogy az ügyfélfogadásra a kötelezően előírott 1.5m-es védőtávolság megtartásával az arcot fedő maszkban vagy kendőben, lehetőség szerint kesztyűben és saját íróeszközzel érkezzenek.

A járványhelyzet fennállására való tekintettel ezúton is kérünk minden jelentkezni szándékozó új tanulót, hogy lehetőségei szerint éljen a tanfolyamra való, jól bevált online jelentkezéssel. Hasonló kéréssel fordulunk azon saját tanulóink felé is, akik a póthozzáférés igénylését szeretnék elintézni. Ezek online ügyintézéséhez az Online jelentkezés oldal nyújt segítséget.

FRISSÍTÉS!
Május 11. hétfőtől újraindulhat a gyakorlati oktatás, amellyel párhuzamban kezdetüket veszik a forgalmi vizsgák is!

(2020.05.07).

Ezzel kapcsolatban kérjük kedves tanulóinkat, hogy keressék meg már meglévő oktatójukat a vezetési órák egyeztetése céljából.
Akik sikeres KRESZ vizsgával rendelkeznek, de még nem választottak oktatót, a gyakorlati oktatás megkezdése végett kérjük vegyék fel a kapcsolatot valamelyik oktatónkkal.

Borítókép: KRESZ-vizsga (illusztráció), forrás: Nyiregyhaza.hu

Előző bejegyzés Következő bejegyzés