Szünetel a vizsgáztatás

admin gyakorlati oktatás vizsgáztatás koronavírus
Március 19-től visszavonásig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit, közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

A koronavírus-járvány hazai terjedése miatt hozott intézkedés

  • a közúti,
  • a vasúti,
  • a hajózási és
  • a légügyi területet

egyaránt érinti, és kiterjed a pályaalkalmassági vizsgálatok elvégzésére is.

A befizetett vizsgadíjat senki sem veszíti el, minden érintett a vészhelyzet elhárítását követően díjmentesen vehet majd részt a most lemondott vizsgákon, vizsgálatokon és utánképzéseken, közölte a minisztérium.

Hozzátették azt is, hogy a felhalmozódó ügyhátralék gyors ledolgozása érdekében a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. (KAV) a tervek szerint hivatali időn túli és hétvégi időpontokat is biztosít majd ügyfelei számára.

Forrás: KÖZLEKEDÉSI ALKALMASSÁGI ÉS VIZSGAKÖZPONT

Autósiskolánkban átmenetileg a személyes ügyintézés is szünetel. Kérünk minden tanulót, hogy általános információval kapcsolatban keressenek minket a Facebookon, vagy az info@mgautosiskola.hu e-mail címen.

Online jelentkezéseket, tananyag meghosszabbításokat ("pótóra") az → itt leírtak alapján a jelentkezes@mgautosiskola.hu e-mail címen fogadunk, teljeskörű online ügyintézéssel!

Előző bejegyzés Következő bejegyzés