Ideiglenesen leállnak a járművezető-képzéshez tartozó vizsgák

Szabó Márk gyakorlati oktatás vizsgáztatás koronavírus ügyfélfogadás

A kormány által hozott új védelmi intézkedésekkel összhangban a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. 2021. március 8-tól határozatlan ideig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit.

A befizetett vizsgadíját senki sem veszíti el. Az érintettek a vészhelyzet elhárítását követően – a korábbi jelentkezésnek megfelelően és a megfizetett díj szerint – vehetnek majd részt a most lemondott vizsgákon, vizsgálatokon és utánképzéseken. A vizsgák új időpontjáról a vizsgázók elsődlegesen a képző szervek útján kapnak tájékoztatást. A felhalmozódó ügyhátralék gyors ledolgozása érdekében a tervek szerint a Vizsgaközpont hivatali időn túli és hétvégi időpontokat is biztosít majd ügyfelei számára.

Közölte a KAV.

Az autósiskola ügyfélszolgálati irodájában a személyes ügyintézés átmenetileg szintén szünetel, a meghozott intézkedések hatályvesztéséig. A gyakorlati oktatási tevékenység a korm. rendeletnek megfelelően, illetve annak hatályáig szintén szünetel.

Az egyes kategóriás tanfolyamokra történő online jelentkezés lehetősége továbbra is adott. A teljeskörű online beiratkozási ügyintézés lehetőséget teremt a tanfolyamok megkezdésére otthonról, melyre mindenkit bíztatunk. Részletek itt.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés